Αποστολή στην Ελλάδα & σε ολόκληρη τη γη

Πολιτική Απορρήτου

>
Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική ασφαλείας προσωπικών δεδομένων

Το mosxopoulos.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων (μέσω του Διαδικτύου) της εταιρίας με επωνυμία «ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝ. ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ» που εδρεύει στην οδό Κορίνθου 223 & Κολοκοτρώνη στην Πάτρα με ΑΦΜ: 141890990 και Δ.Ο.Υ: Α’ Πατρών.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.mosxopoulos.gr προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας, αλλά και για να κάνετε ηλεκτρονικές παραγγελίες, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.mosxopoulos.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mosxopoulos.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.mosxopoulos.gr. Μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης τα δεδομένα αυτά διαγράφονται.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mosxopoulos.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις,
με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές,
αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει,
μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς
Προσωπικά δεδομένα: Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.
Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα, μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password),
οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας
είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα.
Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, σε άλλη περίπτωση το κατάστημα της εταιρίας δεν ευθύνεται για την χρήση
του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Ασφάλεια Συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Wallet.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων
Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμό σας, ο αριθμός ταυτότητας
(για να διασφαλίσουμε ταυτοπροσωπία με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αφού επιλέξετε να αγοράσετε μέσω πιστωτικής), ένα σταθερό τηλέφωνο,
διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά
κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας).

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να παρέχουμε: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της
παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Όπως ισχύει για όλες τις αγορές μέσω διαδικτύου, δικαιούστε να αλλάξετε γνώμη για την αγορά σας ακόμα και μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
Για να μας επιστρέψετε προϊόντα που παραλάβετε, αλλά αποφασίσατε να μην ολοκληρώσετε την αγορά τους πρέπει να ισχύουν τα κάτωθι:
• Να μην έχουν παρέλθει περισσότερες από 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς
• H συσκευασία των προϊόντων δεν πρέπει να έχει ανοιχθεί και πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Εφόσον τα παραπάνω ισχύουν, τότε πρέπει :
• Να μας τηλεφωνήσετε στο 261 022 0397 και να μας ενημερώσετε. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα με όποιο τρόπο επιθυμείτε.
• Να συσκευάσετε καλά το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί και να μας το αποστείλετε. Παρακαλώ σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής/παραλαβής/αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
• Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας δώσετε ένα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα καταθέσουμε τα χρήματά σας.
Από το ποσό αγοράς θα αφαιρέσουμε το κόστος αποστολής (4 €) και τυχόν αντικαταβολής (2 €) και το κόστος των εξαρτημάτων που μας επιστράφηκαν σε κακή κατάσταση ή σε διαφορετική από την αρχική τους συσκευασία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Για να μας επιστρέψετε ελαττωματικά προϊόντα, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης περιορισμένης ευθύνης, πρέπει :
• Να μας τηλεφωνήσετε στο 261 022 0397.
• Εάν απαιτηθεί να μας στείλετε το προϊόν για αντικατάσταση, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων που απαιτούνται για την αντικατάσταση μη ελαττωματικών προϊόντων.
• Αφού παραλάβουμε το προϊόν(τα) και το ελέγξουμε θα σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να αντικατασταθεί ή να σας επιστρέψουμε το ποσό της αγοράς σας. Από το ποσό αγοράς θα αφαιρέσουμε το κόστος αποστολής (4 €) και τυχόν κόστος αντικαταβολής (2 €).

Ενημέρωση για τα Cookies
Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο, συνήθως αποτελούμενο από γράμματα και αριθμούς, το οποίο αποστέλλεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και
αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής. Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην
εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο. Στο www.doctorvape.gr χρησιμοποιούμε
Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας όπως επίσης για να διατηρούν πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.